Seks chat me shqiptare Forign girls with chat free

Posted by / 26-Jul-2017 08:20

Seks chat me shqiptare

Matranxhi komunikoi online me 'vajzat e mitura' dhe sipas bisedave që kanë siguruar mediat britanike shqiptari kërkoi të kryej marrëdhënie me to.

Në chat ai shprehet: Ju jeni 14 vjeç dhe unë mund të shkoj në burg për këtë.

Nuk eshte e thene se, bisedimi ne nje Chat Shqipetar nuk do te sjelle njohjen e nje shoku apo nje shoqeje te mire, ndoshta edhe me shume se kaq!

Kultura dhe karakteri i cdo njeriu verehet nga fjalet dhe sjellja e tij.

*** Telefonata me Mikaelën: Nuk shkoj me shqiptarë dhe lesbike Vetëquhet Mikaela, jeton në Greqi dhe ofron shërbime seksuale kundrejt pagesës. Pastaj vijon: “Kam heq dorë prej shqiptarëve, mos u lodh kot. ”, pyet Mikaela e çuditur, duke i kujtuar se ajo është 20-vjeçare dhe e ka trupin yll.

Ka edhe prej atyre faqeve që funksionojnë si grup i mbyllur për seks online dhe escort, ku për porositë e femrave duhet që të pranohesh më parë si anëtar.

Komuniteti Forumi Virtual - Diskutime te ndryshme rreth aktualitetit shqiptar dhe boteror, Historise Shqiptare dhe Boterore, Arsimit etj.

Ne kete chat mund te hyni Me Telefon ose dhe Me Flash nga PC/Laptop.

Vetëm se ata janë më patriotë nga mënyra e etiketimit, përdorin fjalën “shoqëruese” në vend të “escort” J.

Disa prej femrave shqiptare nuk preferojnë të funksionojnë nëpërmjet administratorëve të faqeve nëpër FB, por janë bërë direkt vetë pjesë e sajteve të huaja, ku ofrohen shërbime seksuale kundrejt pagesës.

Seks chat me shqiptare-78Seks chat me shqiptare-15Seks chat me shqiptare-11

Ata e ndaluan duke pritur që të vinte policia që ta arrestonin (siç mund ta shikoni në video) Gjatë kontrollit të riut shqiptar iu gjetën në xhep dy perzevativë.